Onze praktijk

Tandartspraktijk Vinkhuizen is een moderne praktijk. Wij hechten veel waarden aan een ontspannen sfeer en goede relaties met onze patieten. Ons speerpunt is service en kwaliteit!

Home > De praktijk

Vier behandelkamers

De praktijk beschikt over 2 behandelkamers. Er werkt 1 tandarts met 1 mondhygieniste en drie assistentes.

U kunt bij ons voor een breed scala aan behandelingen terecht. Mocht u vragen hebben, dan bent u meer dan welkom

Dat betekent dat wij geen behandelingen doorverwijzen. Wij voeren reguliere behandelingen uit zoals; controle en onderhoud van uw gebit maar ook voor esthetische tandheelkunde. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend de mogelijkheden voor u gebit bespreken? Kom dan langs voor een 100% gratis vrijblijvend intake gesprek!

Eerste intake gesprek

Maakt u kennis met de praktijk en uw behandelaar.  Daarnaast  zullen wij samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn en samen met u een behandelplan opstellen. Kijk onder het kopje specialismen voor meer informatie over de behandelingen die wij binnen de praktijk aanbieden.

Hygiëne

Voor ons is hygiënisch werken volgens de hoogste norm vanzelfsprekend.
Om dit goed te waarborgen houden wij ons aan de praktijkrichtlijnen ‘Infectie Preventie’ van de Inspectie van de Gezondheidszorg. Onze medewerkers zijn geschoold en worden voortdurend getraind om protocollair te werken, opdat de kwaliteit wordt gegarandeerd.

Mocht u nog vragen hebben dan bent u meer dan welkom!

Inschrijven?

Wij nemen doorlopend nieuwe cliënten aan! Klik op de knop hieronder voor meer informatie of om uzelf bij ons in te schrijven.

Inschrijven